Rijmgein.nl

Graphics by Loes

Info

Waarom Rijmgein.nl?

Toen ik m'n sinterklaasgedicht in 2004 zat te schrijven wilde het niet echt lukken. Ik zocht m'n heil op internet. Ik wilde alleen niet zo'n automatisch gegenereerd gedicht, want dat vond ik niet leuk. Jammergenoeg was het aanbod van rijmwoorden-generators online niet echt groot. Bovendien viel op dat ze geen van allen snel waren. Vandaar Rijmgein.nl!!!

FAQ

Hoe vaak wordt de site en/of database bijgewerkt?
Rijmgein.nl is zelf-lerend. Alle woorden waarop rijmwoorden worden gezocht door gebruikers die nog niet in de database staan worden gelogd. Nadat ik de woorden heb gecontroleerd worden deze toegevoegd aan de database. Hoe meer er gebruik wordt gemaakt van Rijmgein.nl, hoe meer woorden er dus in de database komen te staan!

Hoe kan het dat Rijmgein.nl niet goed wordt weergegeven?
Rijmgein.nl is geoptimaliseerd voor standaard lettergroottes. Als in uw browser de inhoud van de pagina bijvoorbeeld onder het linkermenu wordt weergegeven moet u de standaardlettergrootte verkleinen. Dit doet u door op uw toetsenbord CTRL ingedrukt te houden en ondertussen met de muis te scrollen. Wanneer u Microsoft Internet Explorer gebruikt, kunt u ook de lettergrootte instellen in "Beeld"->"Tekengrootte".

Rijmgein.nl toevoegen aan je eigen site!!!

Je kunt Rijmgein.nl toevoegen aan je eigen site, doe dat door de onderstaande code toe te voegen tussen de <body> en </body> tags van je site...

Contact

Heb je nog opmerkingen, vragen, suggesties of woordsuggesties, stuur dan een berichtje door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden!

Uw emailadres:

Uw opmerking, vraag of suggestie: